Piercingová šněrovačka


piercingova-snerovacka-main

Piercingová šněrovačka je extravagantní a luxusní módní doplněk pro odvážné. Můžete se tak ozdobit na plesy, večírky, módní přehlídky a jiné akce. Nejčastěji se šněrovačka umísťuje na odhalená záda, ale jinak se fantazii meze nekladou. Můžete si ji dát i na nohu nebo jako ozdobu do dekoltu. Počet piercingových „pater“ šněrovačky je jen a jen na vás. Vždy Vám vyrobím ozdobu na míru.

Po výběru místa je nejlepší šněrovačku vytvořit týž den, kdy ji budete potřebovat. Takže, pokud je to možné, klidně dorazte už v šatech či v tom, k čemu budeme šněrovačku ladit. Na návštěvu studia si rezervujte určitě hodinu až dvě. Místo je potřeba 100% vyměřit a vydezinfikovat.

Stuhu do šněrovačky si prosím přineste vlastní, abyste si ji sladili dle potřeby. Lépe delší než kratší. Zkrátit ji můžeme vždycky. Maximální šířka stuhy by měla být do 1 cm.

Šněrovačka není dlouhodobá záležitost. Vytáhnout kroužky z kůže byste měli do dvou dnů, aby nedošlo k zbytečnému pnutí v ranách či k odstupu náušničky a tím pádem k větší jizvě. Přistupujete-li k piercingu svědomitě, po kroužcích zůstanou jen malé tečky, které se časem úplně ztratí.

 

Cena šněrovačky

 

Základní zvýhodněná cena aplikace 6 piercingů je 1599 Kč. Za každý použitý kroužek se počítá vratná záloha 100 Kč (kroužky bez jakýchkoliv ztracených částí musíte přijít vytáhnout do 5 dnů).

Standardní šněrovačka se skládá z 6–10 kroužků, ale originalitě se meze nekladou.

Mějte na paměti, že aplikace šněrovačky je stejný zásah do těla jako aplikace jiného piercingu. Tomu je potřeba přizpůsobit své chování na akci, pro kterou jste tuto originální ozdobu zvolili.

 

Ukázka aplikace šněrovačky

 

piercingova-snerovacka-01

piercingova-snerovacka-02

piercingova-snerovacka-03

piercingova-snerovacka-04

piercingova-snerovacka-05

piercingova-snerovacka-06

piercingova-snerovacka-07

piercingova-snerovacka-08

piercingova-snerovacka-09   piercingova-snerovacka-10

piercingova-snerovacka-11   piercingova-snerovacka-12