Studio Chilli piercing


Dovolte mi představit Vám blíže moje studio. Na následujících fotkách si můžete udělat lepší obrázek o tom, jak to u mě vypadá. Studio se nachází v centru Uherského Hradiště na Masarykově náměstí 157 v Atriu nalevo od fontány. Pracuji v něm pouze já nebo Eliška, která je od konce roku 2021 součástí mého týmu, takže máte při piercingu maximální soukromí.

 

Areál studia zvenku

studio-chilli-piercing-nove-01    studio-chilli-piercing-nove-02

Takto vypadá areál studia Chilli piercing zvenku z rohu Masarykova náměstí. Poznáte ho jednoduše díky velkému nápisu „atrium“ přímo na vstupní bráně. Po průchodu bránou pokračujete dál rovně za nosem.

studio-chilli-piercing-nove-03    studio-chilli-piercing-nove-04

Jakmile vstoupíte do vnitřního traktu samotného atria, uvidíte moje studio v levém zadním rohu. Vstup je nalevo od ústřední fontány.

studio-chilli-piercing-nove-05

Čelní pohled na vstup do studia Chilli piercing.

 

Interiér studia Chilli piercing

studio-chilli-piercing-nove-06    studio-chilli-piercing-nove-07

Studio je rozdělené do dvou místností. V té první je čekárna, prodejna a dětský koutek v jednom. Hned za dveřmi je posezení u stolečku, ale sednout si můžete i ležérně přímo v okně:-)

studio-chilli-piercing-nove-09    studio-chilli-piercing-nove-08

Na druhé straně vstupní místnosti je dětský koutek, kde si při čekání mohou Vaše dítka pohrát s hračkami nebo prohlídnout nějaké knížky. Hned vedle koutku je akvárium, které je taky dobrou zábavou i relaxací.

studio-chilli-piercing-nove-10    studio-chilli-piercing-nove-11

V čekárně si taky můžete vybrat a přímo i koupit nejrůznější šperky do uší, jazyka, pupíku i na jiná místa na těle.

 

studio-chilli-piercing-nove-12    studio-chilli-piercing-nove-13

No a tady už je druhá místnost studia, kde se odehrává to hlavní – píchání a nastřelování. S přechodem do nového studia jsem si pořídila kromě nového nábytku i nové křeslo, které je nejenom funkční a pohodlné, ale hezky dolaďuje i design celého studia.